Zoek op deze site
Klik hier voor de Nederlandstalige startpagina van Findoldtractors.com

 

 

Henk van der Wal Stoom, oude tractoren en werktuigen als hobby.
Fordson tractor Op deze site verzamel ik zoveel mogelijk informatie over de eerste modellen Fordson tractoren. Het zijn voornamelijk de type's F & N waarin ik geïnterresseerd ben. Ik ben in september 2002 begonnen met de restauratie van een type N uit 1939. Op deze site heb ik hiervan een aantal foto's geplaatst, en ik zal proberen regelmatig de vorderingen te laten zien.
Traktorbahnhof Alleen duitstalig.
Alte Eisenbahnen, ein alter Bahnhof und Oldtimer - Traktoren, wie das zusammenkommt, darüber erfährt man hier mehr. Weitere Betätigungsfelder sind Musikproduktion, Tonstudiotechnik und nostalgische Technik.
Société Française de Vierzon Welkom op de eerste Société Française de Vierzon website. De sociéte Française de Vierzon was een oude bekende fabriek in het franse stadje Vierzon dat werd opgestart in het jaar 1879 en zich gespecialiseerd had in het ontwerpen en bouwen van dorsmachines en locomobielen.
De Kramer pagina De pagina van Cor Scholten over zijn Kramer Kl11
Johan Verhoeven Tractor Fans Welkom !
In augustus 1995 kocht ik mijn eerste tractor een David Brown 25D. Daar kwam in 1999 een Feldmeister L18 bij. Deze zomer heb ik de 25D verkocht en in de herfst heb ik twee David Brown 770 Selectamatic's bijgekocht.
The Deutz Page

Mijn naam is Patrick van Genderen. Ik ben 24 jaar oud en heb als hobby het opknappen van oude Deutz tractoren, waarvan ik er inmiddels vier in mijn bezit heb.

Oscar's Fordson Pages Alleen engelstalig.
This website is devoted to old Fordson agricultural tractors, meant as a source of information and inspiration for those who are interested in Fordson tractors or are actually restoring one.
Martien Hermans Ik ben een fanatiek verzamelaar van David Brown tractors en alles wat daarmee te maken heeft. De David Brown Tractor Club heeft mij aangesteld als contactpersoon voor Nederland en omringende landen.
The Unofficial Ferguson Home Page Alleen engelstalig.
Site created by Marten Remko van der Heide. Hantum, Netherlands
Stichting de Olde techniek Stichting "de Olde techniek" is een samenwerkingsverband tussen twee hobbyisten die plezier beleven in het restaureren van oldtimers.
Welcome to my Lanz Website Ik ben Pieter Debergh en ben 20 jaar oud.
Ik, mijn vader (Eddy) en mijn grootvader (Maurice) hebben samen twee Lanz traktoren.
Een Ferguson TE 20 website Na een speurtocht naar een oude trekker , zijn we in de nabije buurt op een Ferguson Te20 terecht gekomen . Wegens plaatsgebrek bij zijn eigenaar was deze voor de sloperij gedoemd. wij (ik en mijn broer) hebben hem voor een schappelijke prijs kunnen kopen. Er was dus veel werk nog te verrichten eer deze ouwe roestbak als nieuw zou uitzien.
Ferguson archief Erg veel informatie over Ferguson.
Wispa Wij zijn Alfons Spaan en Marc Wissink. Wij wonen in Vethuizen, een kleine buurtschap in het oosten van Gelderland. Onze gezamelijke hobby/ obsessie is, u raad het al, trekkers. Wij hebben ons in de afgelopen 25 jaar dat wij traktoren verzamelde gespecialiseerd in de merken Allgaier en Porsche. De verzameling bestaat nu uit ± 35 rijdende exemplaren waarvan er nu 10 volledig gerestaureerd zijn.
BUNGARTZ AND SIEMENS Deze website biedt hulp en informatie over:
Siemens grondfreesmachines, werktuigen en motoren gebouwd door Siemens-Schuckert, Berlijn, Duitsland van 1920 tot 1934.
Bungartz tuinbouwtrekkers, tweewielige trekkers, grondfreesmachines, motoren en werktuigen gebouwd door Bungartz&Co., München, Duitsland van 1934 tot 1964.
Bungartz&Peschke tuinbouwtrekkers, tweewielige trekkers, grondfreesmachines en werktuigen gebouwd door Bungartz&Peschke GmbH, Hornbach, Duitsland van 1964 tot 1972.
Berning vierslag benzine- en dieselmotoren, gebouwd door Motorenbau Alfred Berning, Schwelm, Duitsland van 1951 tot 1965.

JACCO`s PAGE Welkom op mijn site met link's en foto's van oude trekkers en stationaire motoren.
STATIONAIRE MOTOREN VAN ADRIE EN JEANNE OOSTVOGELS. Adrie en Jeanne: Samen sparen we al vanaf 1980 ongeveer Stationaire Motoren.
Ook te zien op deze site:
De Bakkersmolen: werkend stoommuseum van goede vrienden
.
Anton van der Cruijsen Op de homepage vindt u informatie over de internationale motorenshow in Nuenen.
Mc Cormick – Harvester International - Farmall Huidige projecten Restauratie van een Cormick 432 met frontlader Restauratie van een Cormick maaibalk type D 4-13
De 16 kilometer Club. Club opgericht per 1 januari 1998, voortgekomen door liefhebbers van oltimertractoren om gezamenlijk met leden evenementen en bijeenkomsten te organiseren in onze regio met als doel de oldtimer tractoren met landbouwmachines in te zetten zoals vroeger gebruikelijk was.
Drint Nostalgische Trekkers & Machines Reeds 20 jaar verzamel en restaureer ik oude trekkers en landbouwmachines. Naast mijn dagelijkse werk als leraar aan het AOC was dit voor mij altijd een plezierige bezigheid.
Traktor restauratie web

Deze site gaat gebruikt worden als informatie bron voor mensen die een oldtimer tractor restaureren. De site is nog in opbouw, informatie van lezers is van harte welkom. Het is de bedoeling dat info wordt opgenomen van en voor lezers. Iedereen die denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan deze site wordt van harte uitgenodigd om zijn informatie in te sturen via de e-mail.

Westerink Oldtimers Dit is de home page van Ard Westerink uit Emst. Op deze home page staan naast mijn eigen verhaal ook evenementen en vraag en aanbod. Dus als u iets zoekt of iets over heeft en het heeft met oldtimers temaken laat het dan weten . Hier zijn geen kosten aanverbonden ! Ook als u nog leuke ideeen heeft laat het dan weten.
Gerrit Preuter Dit is de trekker website van Gerrit Preuter. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij ASML als constructeur binnen de afdeling Elektronic Development. Onlangs heb ik een jongens droom van me in vervulling laten gegaan. Een eigen trekker. Omdat ik op een boerderij ben opgegroeid waar altijd met Massey Ferguson trekkers is gewerkt (en nog steeds wordt gewerkt), moest het natuurlijk een oude (Massey) Ferguson worden.
Herbert Arendsen Dit is de homepage van: Herbert Arendsen Hier vind u allerlei foto's en informatie over: Oldtimer tractoren.
Jan Deklerck Je bent nu op bezoek bij Jan Deklerck, verzamelaar van motoren en tractoren sinds 1976. Mijn eerste motor was een 1935 twee-cilinder Lister CS, in nogal deerniswekkende toestand. Kort daarna kwam daar een 60pk Lanz dorstractor bij. Heden ten dage is mijn verzameling vrij uitgebreid (een beetje te uitgebreid : zie "te koop"), vooral motoren, enkele tractoren, en een complete werkplaats ongeveer anno 1925.
Jouke en Eddy Tolsma Als trouwe bezoekers van de Roel Bottema Dagen hebben wij een oude Lanz Bulldog 2816 gekocht om in de vrije uurtjes te restaureren. Deze heeft tot 1999 dienst gedaan in Spanje. De trekker is in zijn geheel gedemonteerd en zal door ons zelf opgeknapt en weer in elkaar worden gezet. Via deze homepage willen we u informeren over de stand van zaken. Zodra er foto's voorhanden zijn zullen we die op deze site plaatsen.
Jeroen Groenouwe Op dit moment ben ik in het bezit van een Wolseley stationaire motor. Gegevens hiervan heb ik, maar ben op dit moment nog niet in staat geweest om deze op internet te plaatsen. Mijn schoonvader heeft een Massey Harris Pony 820 en een Porche Allgaier A111.
Ferguson TED Deze site is va Ivo van Erp. Sinds 16 november 2000 ben ik in het bezit van een echte, oude Ferguson tractor. Geen diesel, maar eentje die loopt op petroleum. Vanaf november ben ik druk bezig met de restauratie van de tractor. Hiervan staan foto's op deze site..
Tony's trekkerpagina Wie ik ben? Ik ben Tony. Ik ben helemaal gek van tractoren!
Brons site van Ad Langelaar Wandel mee in het Bronstijdperk en kijk eens rustig rond.
Volvo BM 350 Wij zijn op dit moment bezig met de restauratie van onze Volvo BM 350. Nadat we een tijdje gezocht hadden naar dit soort tractor hadden we er eindelijk eentje gevonden die aan onze wensen voldeed. Het was een oude leger trekker met voorop een lier die gebruikt werd in het Zweedse leger. Na een tijdje thuis gestaan te hebben wilden we een rondje gaan rijden. Halverwege hoorden we iets ploffen en een luid gesis, dus trekker aan de kant en kijken. Wat bleek de trekker had ...
Duitse Degelijkheid Duitse Degelijkheid, waar een boer vroeger maar ook nu nog mee rijdt
Welkom op deze oldtimer tractor pagina genaamd: "Duitse Degelijkheid". Omdat oldtimer tractoren een hobby van mij is en ik het ook leuk vind om internetpagina's te maken heb ik deze twee hobby's hier bij elkaar geplaatst.
Fordson Welkom op mijn Fordson site. Op deze site probeer ik zoveel mogelijk informatie te verzamelen, omtrend de: Fordson "F" & Fordson "N", dus mocht u informatie, foto's of links hebben stuur het op!!
Martijn Hassing.
JOHN DEERE Pagina Piet Bloed's JOHN DEERE Pagina
Piet laat veel foto's van John Deere tractoren en werktuigen zien.
Allgaier en Porsche Hartelijk welkom.
Op dé site voor belangstellenden van Allgaier en Porsche tractoren. Veel verzamelaars van oude tractoren droomden (of dromen nog steeds) van een Lanz Bulldog of iets degelijks, maar vaak gooit de portemonnee roet in het eten. En er zijn honderden merken van tractoren, de een al wat mooier en duurder dan de ander…
Bukh Deze site gaat over de Deense Bukh tractoren. De tractoren werden gemaakt van 1957 tot 1967.
Porsche Tractors
Jo's homepage
My name is Jo. One of my hobby's is an old-timer tractor Allgaier A111 (System Porsche). You can see me with "Brammetje". A second hobby is working in a vegetable-garden of 260 m2. I'm born in 1941 at Oijen (near Oss) Holland.
Toon's ursuspage Hoi, leuk dat je mijn Ursus site bezoekt. Er staat vast een foto op van mijn Ursus . Op de 2`de foto staan 4 Ursus gloeikoptractoren op het terein van een veluwse trekkersloper. Meer foto`s staan op mijn Ursus foto pagina. Een beknopte geschiedenis van de fabriek vind je op de pagina Ursus historie. Technische gegevens van de Ursus gloeikop trekker staan op de pagina Ursus informatie.
Stationaire motoren
Herman Mulder
Welkom op mijn website! Mijn hobby is het verzamelen en opknappen van stationaire motoren, oude melkapparatuur en verstelbare moersleutels (geen baco's). Oliekannetjes/oliespuitjes en stormlantaarns, petroleum vergasser-lampen; zoals Tilley, Coleman en Optimus.
Jansingh Welkom bij de website van Jansingh.
Fordson tractoren

Op deze site verzamel ik zoveel mogelijk informatie over de eerste modellen Fordson tractoren. Het zijn voornamelijk de type's F & N waarin ik geïnterresseerd ben.Omdat ik bezig ben met de restauratie van een type N zijn er op de site foto's geplaatst, en zal ik proberen regelmatig de vorderingen te laten zien.Verder heb ik een paar relevante links geplaatst, en wil ik t.z.t. het Fordson handboek plaatsen.
Michel Jansen

Carraro Pagina Welkom op Onze Carraro site.
Met deze site willen wij u kennis laten maken met een onbekende deelnemer in het rijk der oldtimer tractoren.
Dit Italiaanse tractormerk is in vergelijking met andere (meer bekende) merken, nauwelijks in belangstelling bij de Nederlandse oldtimer tractor liefhebber(s). Slechts een enkeling kan zich het merk nog vaag herinneren, maar heeft er geen of nauwelijks bruikbare informatie meer over.
Wij hopen dan ook met onze site, ook die bezoekers te treffen welke ons informatie kunnen verschaffen, of ons in contact kunnen brengen met andere Carraro oldtimer bezitters welke nog een Carraro van voor de jaren '70 bezitten.
Deutzland Alleen duitstalig.
Wie der Name "Deutzland" schon sagt, sind wir eingefleischte DEUTZ Fans.
Hela Alleen duitstalig.
Die Seite für alle Leute mit Interesse an Traktoren der Firma Hermann Lanz (Hela) aus Aulendorf.
VORGLÜH-IG Engelschoff Alleen duitstalig.
Willkommen auf der Homepage der VORGLÜH IG ENGELSCHOFF
HANOMAG Traktoren von 1924 - 1970
Der Schlepper

Hallo, und herzlich willkommen auf meiner Homepage.
Hier möchte ich Euch meine Traktoren, einen Fordson Super Major und einen Eicher mit Hatz Dieselmotor vorstellen.
Da ich gesehen habe, das eine der besten Linksammlungen im Internet “Finding Old Iron” nicht mehr aktualisiert wird, werde ich versuchen hier eine neue große Linksammlung zu fast allen Traktormarken, Traktor Oldtimer Clubs, Ersatzteillieferanten und Oldtimerliteratur ins Internet zu stellen. Hierfür bitte ich Euch, auch um Eure Hilfe. Falls Ihr gute Links zu solchen Seiten habt, wäre ich Euch sehr dankbar, wenn Ihr sie mir kurz mailen würdet.

 

Als je aan de linkerkant van het scherm geen navigatiebalk ziet klik dan hier om het probleem te verhelpen.

 

 

Copyright © Gerard Hoogendoorn 2000-2010